maanantai 9. syyskuuta 2013

Astetta paremmat lämppärit


Idea näihin iltapalaleipiin tai lämppäreihin tuli helpoista päärynäpiirakoista. Rosmariini ja päärynä sopivat niin hyvin yhteen, että tätä makuparia oli pakko kokeilla toistekkin. Vuohenjuusto oli itsestään selvä valinta tähän kokeiluun päärynän ja rosmariinin lisäksi.

Lopputulos oli herkullinen, vaikka itse niin sanonkin. Päärynä ja rosmariini kokeilut jatkuivat tämänkin jälkeen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Päärynä-vuohenjuustoleivät:
4 viipaletta maalaisleipää
oliiviöljyä
2 pientä päärynää kuorittuna ja viipaloituna
150g pehmeää vuohenjuustoa viipaloituna
1 oksa rosmariinia hienonnettuna
juoksevaa hunajaa

Laita leipäviipaleet leivinpaperilla päällystetylle pellille. Ripottele oliiviöljyä leiville. Paahda viipaleita uunissa grillivastuksen alla n. 2min. Käännä leivät ja paahda myös toista puolta 2min.

Nosta leivät uunista ja  asettele päärynä- ja vuohenjuustoviipaleet leiville. Ripottele pinnalle rosmariini ja valuta vielä hunajaa päälle. Paista 200c n. 10-15min, kunnes juusto on hiukan sulanut ja saanut väriä.


4 kommenttia :

  1. Oi ihanaa, ja vielä vuohenjuustoa! Naminami! :D

    VastaaPoista
  2. onpas herkän näköisen kattaus - ihana :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, syksy tulossa kun kuvatkin pimenee :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...