lauantai 2. lokakuuta 2010

Rahkalevite leivälle

Etsiskelin vaihtoehtoa tuorejuustolle, jonka voisi itse toteuttaa ja tässä tulos ensimmäisestä kokeilusta. Kaikissa resepteissä, mitä löysin sekoitettiin rahkaa ja margariinia. Itse päädyin kuitenkin notkistamaan rahkan öljyllä. Ihanan raikasta ja hyvää. Täytyy kokeilla eri yrttejä.

200g rahkaa
tuoretta persilijaa 1/2 ruukkua silputtuna
1 valkosipulinkynsi puristettuna
mustapippuria
suolaa
3 rkl rypsi- tai oliiviöljyä

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi tahnaksi.
Anna maustua jääkaapissa.

2 kommenttia :

  1. Tää oli aivan mahtavan makuista! Kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä. Kiva, että reseptistä oli iloa :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...