maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ananasakäämä marinadi broilerille


Eräs ystäväni mainitsi taannoin, että ananasmehu sopii hyvin broilerin marinointiin. Siitä se ajatus sitten lähti ja lopputulos oli herkullinen. Kiitos vaan vinkistä :D. Broilerin kera nautittiin vesimeloni-feta salaattia ja sopivat hyvin yhteen.

8 broilerin rintafilettä

Ananasmarinadi:
1 dl ananastäysmehua
1 dl soijakastiketta
1/2 rypsiöljyä
1 tl sambal oelek tahnaa
2 rkl fariinisokeria
mustapippuria myllystä
1 tl savustettua paprikajauhetta
3 valkosipulia hienonnettuna

Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin. Kaada broilereille ja anna marinoitua vähintään muutama tunti. Jos syömässä olisi ollut vain aikuisia olisin vähintäänkin tuplannut ellen triplannut chilitahnan määrän.

 

Vesimeloni-feta salaatti
n. 1kg pala vesimelonia kuutioituna 
200g fetaa kuutioituna
1 prk kalamata oliiveja
1/2 ruukku mintun lehtiä
1-2 uutta sipulia viipaloituna
1 limen mehu
1/2 dl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria myllystä

Sekoita meloni, feta, oliivit, mintun lehdet ja sipulit tarjoilukulhossa. Sekoita limen mehu, oliiviöljy ja mausteet. Kaada salaatin joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua ennen tarjoilua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...