sunnuntai 16. syyskuuta 2012

SyyskukkiaTaas oli ongelmana mitä viedä lahjaksi, tällä kertaa tupareihin. Päädyin keräämään syksyn kukkaloistoa raksan säilyneistä kukkapenkeistä ja pensaista. Tarkkasilmäiset huomaavat, että kasvimaalla on käyty myös ja kukkiva oregano on päätynyt kimppuun. Kokeilin ensimmäistä kertaa asetelmien tekemistä oasis sieneen.  Sienen laitoin muovipussiin ja sitten Luhta Home malliston paperinarukoriin. Asetelman teko oli haskaa puuhaa ja taatusti tulee kokeiltua jotain uutta pian uudestaan.

Aurinkoista syyssunnuntaita!


8 kommenttia :

 1. Onpas herkän ja kauniin näköinen! Hienoja ja hauskoja asetelmia saa yhdistelemällä keittiöpuutarhaa kukkasten kanssa, kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oreganon ja kukkien yhteis tuoksu oli myös aika veikeä.

   Poista
 2. Ihania kukkia!
  Istutin juuri lauantaina tuollaisen vaalenapunaiseen taittavan syyshortensian landelle. Minttu on muuten kanssa ihana kukkakimpuissa. Ja se tuoksu...

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Meidän syyshortensia on ikivanha ja on pikemminkin puu kuin pensas. Onneksi on säästynyt raksa touhujen keskellä. Minttua täytyy muistaa myös kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Ihana oli ja on asetelma, kiitos vielä <3 Ja kiva kun pääsitte tulemaan, yritetään pian taas nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että asetelma on kestänyt. Vähän jännitin miten sieni toimii. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa yritetään tosissaan pian uudestaan.

   Poista
 5. Ihania herkkuja täällä! Ja kaunis tämä kimppu, kivat värit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pihalla oli kukassa vain pinkkejä kukkia, onneksi meni lahjaksi pinkin ystävälle ;D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...