maanantai 28. heinäkuuta 2014

Grillatut paprikat pekonilla ja koskenlaskijalla

grillatut suippopaprikat

Lapsuuteni suurin herkku oli paprikakermajuusto. Tämän grilliherkun maku vei suoraan tuohon lapsuuden makumuistoon. En taas osaa yhtään sanoa mistä ajatus lähti, mutta kaupassa kärryihin vain päätyi suippopaprikoita, pekonia ja voimakasta koskenlaskijaa. Eikä sillä idean alkuperällä niin väliä ole kunhan lopputulos on herkullinen. Tällä kertaa se todellakin oli sitä, oivallinen lisuke grillatuille lihoille.

Seuraavalla kerralla jätän kuitenkin paprikoiden lakin kiinnittämättä. Eivät nimittäin millään ilveellä pysyneet paikoillaan. Juuston valuminen kannattaa siis estää pekonilla ja coctailtikuilla.


grillatut täytetyt suippopaprikat

Grillatut suippopaprikat pekonilla ja koskenlaskijalla:

4 suippopaprikaa
1 pkt pekonia
1 pkt voimakast koskenlaskijaa
coctailtikkuja
öljyä

Leikkaa paprikoiden kanta irti ja poista siemenet. Viipaloi koskenlaskija ja täytä paprikat viipaleilla. Sulje paprikat pekonilla ja coctailtikuilla. Kääri jokaisen paprikan ympärille kaksi viipaletta pekonia. Ripottele pinnalle hiukan öljyä. Grillaa kunnes pekoni on rapeaa ja paprikoiden kuori on hiukan mustunut. Herkuttele!

2 kommenttia :

  1. Oi! Tää kuulostaa ihan todella herkulliselta. :) Menee testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli, toivottavasti onnistuu ja maistuu.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...