maanantai 21. heinäkuuta 2014

Mansikka-halloumsalaatti


Mansikat ovat juuri nyt parhaimmillaan ja silloin niistä kannattaa nauttia niin usein kuin mahdollista. Tällä kertaa mansikat päätyivät salaattiin ja ne sopivat erinomaisesti halloumin pariksi. Viimeinen silaus täydelliselle lounassalaatille saatin rajamäen balsamikastikkeella ja mustapippurilla. Lopputuloksena ehdottomasti paras kesälounas tänä kesänä.

Mansikka-halloumsalaatti:

2 lounassalaatti ja 4 alkupalasalaatti
1 kerä salaattia
2 uutta punasipulia
½ limen mehu
2 dl mansikoita viipaloituna
3 rkl pinajansiemeniä
1 pkl halloumia
öljyä

rajamäen balsamikastiketta
mustapippuria myllystä
suolaa
hyvää oliiviöljyä

Viipaloi punasipulit ja marinoi limen mehussa vähintään 30 minuuttia. Viipaloi halloumi ja sivele öljyllä. Grillaa molemmilta puolilta rapeaksi. Asettele kaikki salaatin ainekset lautasille. Ripottele salaattien pinnalle balsamikastike, oliiviöljy, mustapippuri ja suola. Herkuttele!

2 kommenttia :

  1. Oi mikä herkkusalaatti, mnsikka, halloumi ja pinjansiemenet ovat ihana yhdistelmä. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...