sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Eaton Mess Kirsikoilla

eaton mess kirsikoilla


Eaton mess on herkullinen ja nopea jälkiruoka Briteistä. Ehkäpä brittien vastine pappilan hätävaralle.  Perinteiseen eaton messiin tulee tuoreita mansikoita, marenkeja ja kermavaahtoa, päätin kuitenkin kokeilla kirsikkaista versiota. Lisäsin kermavaahdon joukkoon mascarponea ja vaniljatangon siemeniä. Koko komeus kruunattiin vielä DanSukkerin tämän kesän uutuus tuotteella muscovadosiirapilla.
Herkullinen ja nopea jälkiruoka, joka sopii hyvin lasten kanssa yhdessä tehtäväksi. Tunnustetaan nyt, että tällä kertaa ostin marengit kaupasta. Arkipäivänä ei aika riittänyt marenkien valmistamiseen, mutta onneksi kaupasta löytyi vanhanajan marenkeja joissa ei ollut mitään ylinmääräistä.

eaton mess

Eaton Mess Kirsikoilla:

500g tuoreita kirsikoita
100g marenkeja
2 dl kuohukermaa
250g mascarponea
½ vaniljatangon siemenet
1 tl tomusokeria
muscovadosiirappia 
kirsikoita koristeluun

Huuhtele kirsikat, puolita ne ja poista kivi. Vatkaa kema vaahdoksi ja sekoita joukkoon vaniljan siemenet, tomusokeri ja mascarpone. Riko marengit sopivan kokoisiksi suupaloiksi, älä kuitenkaan liian pieniksi. Sekoita marengit ja kirsikat varoen kerma-mascarpone seokseen. Annostele jälkiruokakulhoihin ja kruunaa annos muscovadosiirapilla sekä kirsikoilla.3 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...