sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikonloppu Pihalla


Alkuun jotain kaunista keväiseltä pihalta. Ja sitten asiaan :D. Koko viikonloppu kului aamusta iltaan raksan pihalla. Huomenna koittaa nimittäin se suuri päivä kun kasvihuone saapuu. Sairasteluputken venyessä ei graniittilohkareille, sorakasalle ja jätepuille ollut tapahtunut mitään. Lauantai aamuna oli siis näky pihalla (edelleen) alla olevan kuvan mukainen.


Mies taisi sääliä minua ja lupautui avuksi. 7 tunnin rehkimisen jälkeen näytti tilanne jo hieman paremmalta. Raksalta poistuivat lopen uupuneet vanhemmat ja kiukutteleva lapsi, joka olisi halunnut jäädä vielä kaivamaan. Isommat lapset olivat onneksi mummilassa.


Lauantaina leikimme myös leikkiä minne piilottaisin graniittilohkareen...


Saa nähdä jäävätkö tuohon vai rupeanko ideoimaan pakon sanelemana kivipuutarhaa etupihalle.


Rakennusjätekasasta tehtiin löytö ja mies ideoi takapihan vanhoista portaista minulle kauan haaveilemani yrttiportaat. Tosin meillä taitavat portailla majailla salaatit yrttien sijaan etanoilta piilossa.


Tänään jatkettiin urakkaa ja kasvihuoneen pohja tuli valmiiksi istutuslaatikkoa myöden. Huomenna odotetaan jännityksellä toimitusta ja illalla päästään kasaamaan.

 

Uuden kasvimaan perustaminen saatiin myös aloitettua. Puuhaa siis riitti (ja riittää edelleen) vaikka muille jakaa, mutta hauskaa oli vaikka nyt joka ikistä lihasta kolottaakin. Mutta huomenna hommat jatkuu taas :)!4 kommenttia :

 1. Pihaprojektit on parhautta! Joka ikinen kesä meidän pihaan ilmestyy jokin uusi projekti, ja tänään keksin taas yhdelle joutonurkalle huippuhyvän idean mitä sille tehdä! Ei lopu tekeminen kesken vahingossakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven aikana ehtii aina suunnitella vaikka mitä ja meinaa sitten kevään saapuessa mopo lähteä käsistä :D.

   Poista
 2. Tähän aikaan vuodesta tekemistä pihalla riittää. Kasvihuoneesta sitten kuvia, kunhan saatte kasattua.:) Kasvihuoneet on ihania. Vuosikausia (lapsesta asti) haaveilin omasta kasvihuoneesta, ja mies minulle sellaisen toteutti.:) Täytyisi mennä sekin kohta laittamaan kesäkuntoon. Uutta multaa pitää ainakin istutuslaatikoihin kärrätä, kun näyttää talven aikana menneen aikalailla kasaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä ei ole minkäänlaista kokemusta kasvihuoneista, mutta halusin kuitenkin kokeilla. Päätin aloittaa huokeasti muovisella. Jos ei olekkaan oma juttu niin ei tule kovin hirveästi takkiin ja jos innostuu voi myöhemmin investoida hieman tyyriimpään.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...