tiistai 7. toukokuuta 2013

Valmista tuli!


Eli kasvihuone saatiin koottua :)! Suuri kiitos siitä ihanalle miehelleni, joka ei valittanut kertaakaan :D. Kovin kaunishan tuo kasvihuone ei ole, mutta menettelee näin ensikertalaisen kokeiluun. Saa nähdä innostuuko tästä puuhasta tosissaan. Jos niin käy alkaa samantien säästäminen sitä täydellistä kasvihuonetta varten.

Tämän kasvihuoneen löysin NetRauta.fi:stä. Kasvihuone on AB Polarin muovikate kasvihuone ja kooltaan se on 6 neliötä eli kasvatusalaa löytyy. Tarkoituksena olisi istuttaa istutuslaatikkoon sekä ostaa toiselle seinustalle kasvatussäkkejä. Uteliaisuuttani ostin myös Biolanin perunasäkit KodinTerrasta ja nyt on timoa sekä siikliä säkeissä kasvamassa.

Mutta nyt uupunut pihalla puuhastelija rojahtaa sohvalle!


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Tyytyväinen olen itsekkin. Lapset ilmoittivat ettei meidän tarvitse enää käydä kaupassa kun kaikki ruoka tulee kavihuoneesta. Paineet on siis kovat ;D.

   Poista
 2. Kyllä tuo kasvihuone varmasti asiansa ajaa.:) Kasvihuonekasvatuskin vie äkkiä mennessään. Aina tulee kesäisin istutettua kasvupenkit tupaten täyteen kaikenlaista. Pitäisi lähiaikoina käydä taimiostoksilla. Kasvihuoneen sain jo siivottua, mutta tällä hetkellä siellä majailee vain pelargoniat ja pasuunat, kun siirsin ne talvisäilytyksestä pois. Ulkona on niille vielä turhan kylmä.

  VastaaPoista
 3. Saa nähdä miten käy :). Taisin ahnehtia niin paljon kasvatettava, että saattaa joskus tuntua työläältä ;D.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...