keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kinkkupiirakka

Pohja:
150g voita
1dl luomu täysjyvävehnäjauhoja
2 dl luomu vehnäjauhoja
3rkl kylmää vettä

Nypi taikinaksi ja lisää vesi lopuksi. Kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa tunnin verran. Levitä tai kaulitse taikina piirakkavuokaan. Paista pohjaa 10min 200c.

Täyte:
2 uuttasipulia suikaloituna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
200g palvikinkkua kuutioituna
punainen paprika kuutioituna
150g juustoraastetta 
200g ranskankermaa
1dl ruokakermaa

3 munaa
timjamia, mustapippuria

Kuullota sipulit öljyssä. Sekoita paprikan, kinkun ja juuston kanssa. Kaada pohjalle. Sekoita loput aineet hyvin keskenään ja kaada täytteen päälle. Paita keskitasolla 200c 30min.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...