Stifado oli jo miltei valmista kun huomasin, että perunat ja myös riisi oli loppu. Kaapista löytyi onneksi polentaa. Kreikka Italia yhdistelmä toimi hienosti :).
1 kg naudanlihaa kuutioina
öljyä
suolaa ja pippuria
1 sipuli silputtuna
500g paseerattua tomaattia
4 rkl punaviinietikkaa
2 dl punaviiniä
2 laakerinlehteä
1-2 dl vettä
800g pieniä sipuleita kuorittuna ja lohkottuna neljään osaan
2 valkosipulin kynttä
25g voita
silputtua silolehtipersilijaa
Ruskista lihat öljyssä. Lisää suola, pippuri ja sipuli. Paista hetki. Lisää paseerattutomaatti, etikka, viini, laakerinlehdet ja vesi. Anna hautua 2,5h. Kuumenna voi pienessä kattilassa. Lisää desi vettä ja pienet sipulit ja valkosipulinkynnet. Anna kiehua kunnes sipulit ovat pehmeitä. Lisää sipulit pataan ja sekoita. Anna hautua vielä 30min. Koristele persilijasilpulla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti