keskiviikko 18. elokuuta 2010

Linssipata

200g punaisia linssejä yön yli liotettuna
2 sipulia kuutioituna
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
4 porkkanaa kuutioituna
2 pun. paprikaa kuutioituna
500g tomaattimurskaa
1 l vettä
2 rkl lihafondia
mustapippuria
2 tl kuivattua timjamia
1/2 tl chili rouhetta
2 tl paprikajauhetta

Huuhtele ja valuta linssit hyvin. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää porkkana ja paista hetki. Lisää tomaattimurska, mausteet, vesi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää linssit ja paprikat. Anna hautua 1-11/2h.

Ensimmäinen kokeilu linsseillä. Hyvää oli, mutta melkein parempaa seuraavana päivänä. Lapset tosin eivät olleet kovin innoissaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...