maanantai 17. kesäkuuta 2013

Onni löytyy pienistä asioista...


Tänään on ollut hyvä päivä tai miltei erinomainen päivä. Sain viettää päivän yksin Helsingissä ja tein löydön joka ilahdutti suunnattomasti. Enää ei yhtään ahdista huominen, kun 30 päälle tulee jälleen yksi vuosi lisää ;D.

Mutta siis siihen varsinaiseen asiaan eli olen aina rakastanut hajuvesiä ja voitte kuvitella sitä tuskaa kun esikoista odottaessani en yht äkkiä enää pystynyt käyttämään mitään hajustettua kosmetiikkaa. Hajuvesiosastolla joudun haukkomaan henkeä eikä monista yrityksistä ja etsinnöistä huolimatta ole löytynyt yhtään minulle sopivaa tuoksua.

Vuosien varrella olen huomannut, että huonon olon aiheuttavat pelkästään keinotekoiset tuoksut, joten pieni toivo oli siitä, että luonnollisista ainesosista valmistettua tuoksua voisin käyttää. Tänään suuntasin siis Uudenmaankadulle Joliehin luonnonkosmetiikkaa myymälään tämä ajatus takaraivossani. Ja se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla ;D. Hetkeäkään epäröimättä ostin itselleni syntymäpäivälahjan.

Päätin jakaa tämän, vaikka aihe ei suoranaisesti blogin aihepiiriin kuulukkaan, jos joku muukin painii saman ongelman kanssa. Täytyy vielä erikseen mainita erinomaisesta palvelusta. Harvoin tapaa ihmisiä, jotka ilmiselvästi nauttivat työstään.

2 kommenttia :

  1. Onnittelut jo etukäteen!:) Kiva, kun löysit itsellesi sopivan tuoksun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Täällä olen onnessani suihkuttanut tuoksua :D.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...