perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kakarablues ja blueskadun antimet

Ihan ensimmäiseksi pahoittelut kaameista puhelin räpsäisyistä. Järkkäri ja kolme lasta ihmisvilinässä ei vain ollut toimiva ratkaisu.

Rakas kotikaupunkini on taas vilskettä täynnä kun Blueskatu on avattu ja lauantain pääkonsertti PuistoBlues lähestyy. Tällä kertaa jää valitettavasti pääkonsertti väliin, jossa olen 2v asti melkein joka kesä ollut raksa kiireiden takia. Pienenä aloitettu "musiikkikasvatus" on ainakin tuottanut toivotut tulokset ;D, jota täytyy jatkaa omien lasten kohdalla.


Lasten kanssa ollaan kuitenkin päästy nauttimaan aamuisin helteestä ja Kakarablueseista. Tänään esiintynyt Soiva Siili oli aivan mahtava. Lapset tykkäsivät ja musiikki sopi myös aikuiseen makuun. CD:t lähti mukaan ja ovat taatusti kovassa kuuntelussa.

Tänä vuonna erittäin positiivinen yllätys on ollut blueskadun antimet. Tavallisten fertari ruokien lisäksi tarjolla on ihan priimaa pikaruokaa. Näitä antimia tarjoilevat liesikiesi, Texas BBQ, Fisu&Ranet ja Skruudis.
 Tässä unelmien kesäkeittiö ;).

Skruudiksesta ostettiin elämäni parasta jäätelöä eli kolmen kaverin mustikka-kardemummajäätelöä. Lapset herkuttelivat vadelma-valkosuklaajäätelöllä. Jäätelöillä herkuteltiin lasten ja mummin kera rantapuistossa viilentävästä tuulesta nauttien.

Tänään ehtii vielä nauttimaan blueskadun antimista ja suosittelen lämpimästi lauantain pääkonserttia.

2 kommenttia :

  1. Mäkin popsin viikonloppuna tuota mustikka-kardemummajätskiä (mulla oli purkissa tosin myös suklaajätskipallo). :) Ja lieskikiesi on myös tullut testattua - ihan mahtavia sämpylöitä! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä aivan ihanaa. Onneksi ei ihan tästä lähinurkilta normaalisti saa, voisi muuten olla itsehillintä koetuksella :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...