Sain idean käyttää iloleipureiden perhosmuffinivuokaa pienien täytekakkujen tekoon. Vuoka kannattaa voidella huolella ja antaa pohjien jäähtyä hyvin ennen irroitusta.
Sokerikakkupohja:
2 (huoneen lämpöistä) munaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Vinkki: itse laitan munat jääkaapista lämpöiseen veteen n. 15min. Vaahtoutuvat paremmin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sihdin läpi vaahtoon. Lusikoi vuokiin, täytä 3/4 täyteen. Paista 200C n 5min. Taikinaa riittää kahteen vuokaan. Anna jäähtyä ja puolita perhoset.
Vaniljavaahto:
1 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
100g maustamatonta tuorejuustoa
Vaahdota kerma ja sokerit. Lisää tuorejuusto ja vatkaa tasaiseksi.
Kostuta vaniljamaidolla ja täytä vaniljavaahdolla ja hillolla. Itse käytin JamIt passionhedelmä hilloa.
Kuorrutus:
1/2dl mansikkatomusokeria
1/2 dl tomusokeri
vettä
nonparelleja
Sekoita tahnaksi ja pursota perhosten päälle. Ripottele nonparellit pinnalle.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti