keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Äidin paras pastakastike


Tänään tapahtui sellainen ihme, että molemmat lapset pitivät ruoasta ja pyysivät lisää. Totesivat vielä molemmat, että äiti on laittanut hyvää ruokaa. Heti laitettava resepti ylös jos näitä ihme hetkiä tulisi lisääkin :). Yleensä ruoka on nimittäin vain toisen mielestä hyvää. Jauheliha-tomaatti pastakastike versioita on tullut tehtyä aika montaa en sitten tiedä mikä tässä versiossa niin hyvää oli.

700g vähärasvaista jauhelihaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 prk (a 70g) tomaattisosetta
1/2 lihaliemikuutio
2 dl vettä
2 tl provencale yrttiseosta
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
1 rkl (ruoko)siirappia

Kuutioi sipulit ja murskaa valkosipulit. Kuumenna öljy pannussa. Kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää tomaattisose, liemikuutio ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää mausteet. Anna hautua pastankeiton ajan. Tarjoa esim. keitetyn täysjyväspagetin kera.


4 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...