torstai 13. toukokuuta 2010

Tomaatti-Feta piirakka

Pohja:
2 dl täysjyvä vehnäjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
100 g voita / margariinia
3 rkl kylmää vettä

Täyte:
1 iso punasipuli ohuina renkaina
1 valkosipulin kynsi ohuina viipaleina
4 tomaattia viipaleina
100 g fetaa kuutioina
1/2 prk vihreitä oliivi viipaleita
1 tl basilikaa
mustapippuria myllystä
2 dl ruokakermaa
2 munaa

Nypi jauhot ja rasva. Lisää vesi. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Paista pohjaa 200 C 10 min. Kuullota punasipuli ja valkosipuli öljyssä. Levitä tomaatti viipaleet piirakka pohjalle. Lisää sipulit, oliivit ja feta. Sekoita kerma ja munat. Lisää mausteet. Kaada kermaseos piirakan päälle. Paista keskitasolla 200 C 25-30 min.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...