maanantai 24. toukokuuta 2010
Kasvis-Broileri pata
300 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 iso punasipuli pienenä kuutiona
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pun.paprika pienenä kuutiona
1 pieni kesäkurpitsa pienenä kuutiona
1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk tomaatti pyrettä
2 dl ruokakermaa
2 rkl kanafondia
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl kuivattua oreganoa
mustapippuria myllystä
Kuullota sipulit öljyssä. Lisää broilerinsuikaleet ja paista kypsäksi.
Lisää paprika ja kesäkurpitsa. Paista hetki ja lisää tomaattimurska ja pyree.
Lisää mausteet, fondi ja ruokakerma. Anna hautua 15 min.
Tarjoa esim. keitettyjen perunoiden kera.
Lähettänyt
Unknown
klo
15.55
Tunnisteet:
boilerinsuikale
,
broileri
,
kesäkurpitsa
,
paprika
,
pataruoka
,
punasipuli
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti