lauantai 5. helmikuuta 2011

Broileri-oliivi-kasvispata

Koko talven olen pyrkinyt käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia kasviksia, mutta nyt teki mieli vaihtelua. Halusin tuoreita kasviksia ruoan lisukkeeksi, mutta kaupan hevi osasta oli surullisen näköinen joten jouduin turvautumaan pakasteisiin. Hyvää tuli näinkin ja tietysti myös vähemmän työtä, mutta kyllä tuoreista kasviksista olisi tullut paljon parempaa.


6:lle
n. 1,5 kg kananpojan koipireisipaloja
3 sipulia
6 valkosipulinkynttä
2 pussia  (á 450g) Rainbown grillattuja kasviksia tai
paprikaa, kesäkurpitsaa ja munakoisoa grillattuna
1 kg tomaattimurskaa
4 dl kanalientä
1 prk vihreitä oliiveja
timjamia
oreganoa
paprikajauhetta
cayannepippuria
mustapippuria

Pyyhi koipipaloista marinadi pois ja ruskista pannulla öljyssä. Mausta pippurilla, cayannepippurilla ja paprikajauheella. Laita koipipalat isoon öljyttyyn uunivuokaan. Kuutioi sipulit ja hienonna valkosipulit. Kuullota öljyssä. Lisää pakastekasvikset ja paista hetki. Lisää tomaattimurska, kanaliemi, oliivit, yrtit ja mustapippuri. Anna kiehahtaa ja kaada uunivuokaan kanan päälle. Paista uunissa 200C n.1h. Peitä foliolla jos pinta tummuu liikaa. Tarjoa keitetyn riisin kera.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...