6:lle
n. 1,5 kg kananpojan koipireisipaloja
3 sipulia
6 valkosipulinkynttä
2 pussia (á 450g) Rainbown grillattuja kasviksia tai
paprikaa, kesäkurpitsaa ja munakoisoa grillattuna
1 kg tomaattimurskaa
4 dl kanalientä
1 prk vihreitä oliiveja
timjamia
oreganoa
paprikajauhetta
cayannepippuria
mustapippuria
Pyyhi koipipaloista marinadi pois ja ruskista pannulla öljyssä. Mausta pippurilla, cayannepippurilla ja paprikajauheella. Laita koipipalat isoon öljyttyyn uunivuokaan. Kuutioi sipulit ja hienonna valkosipulit. Kuullota öljyssä. Lisää pakastekasvikset ja paista hetki. Lisää tomaattimurska, kanaliemi, oliivit, yrtit ja mustapippuri. Anna kiehahtaa ja kaada uunivuokaan kanan päälle. Paista uunissa 200C n.1h. Peitä foliolla jos pinta tummuu liikaa. Tarjoa keitetyn riisin kera.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti