Tässä uusi suosikkisalaattini, kannattaa kokeilla! Ohjeesta 2:lle suureen nälkään tai 4:lle esim. alkusalaatiksi.
2 päärynää
2 ruukkua salaattia (esim. tammenlehti ja sidesalaatti)
1 pkt pekonia
sinihomejuustoa (aura)
1/2 pussi pinjansiemeniä
Kuori ja kuutioi päärynät. Pese salaatit hyvin ja linkoa. Paista pekonit rapeiksi ja valuta talouspaperin päälle. Itse laitan pekonit kylmään pannuun, jostain syystä näin saa parhaiten rapeaa pekonia. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Asettele salaatin lehdet lautasille. Lisää päärynä ja paloitellut pekonit. Murustele homejuustoa haluamasi määrä salaattiin. Lisää pinjansiemenet. Valmista kastike ja lisää salaattiin.
Balsamico-hunajakastike
3rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamicoa
1 tl hunajaa
mustapippuria ja suolaa
Sekoita kastikkeen aineet hyvin ja lisää salaattiin. Suolan kanssa kannattaa olla varovainen koska salaatissa on pekonia ja homejuustoa, jotka ovat itsessään jo aika suolaisia.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti