keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Punajuuri-vuohenjuustopaistos

Punajuuri ja vuohenjuusto (chevre) sopivat niiiiiin hyvin yhteen varsinkin kun mukaan lisätään vielä hunaja.

1 kg (uusia) punajuuria
300g vuohenjuustoa (chevre)
3rkl hunajaa
suolaa, mustapippuria
1 tl rosmariinia
2dl (ruoka)kermaa
pinjansiemeniä

Kuori punajuuret ja raasta karkealle terällä. Voitele uunivuoka. Sekoita punajuuriraaste, hunajaa 2rkl ja mausteet. Kaada vuokaan ja tasoita. Lisää kerma. Viipaloi vuohenjuusto pinnalle ja ripottele pinjansiemenet päälle.Valuta päälle 1 rkl hunajaa. Paista uunissa 200C 45min. Jos et käytä uusia punajuuria täytyy paistosta paistaa pidempään tai keittää punajuuret ensin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...