maanantai 7. marraskuuta 2011

Parmesan popcornit


Teki mieli juustonakseja, mutta niitä ei kaapista löytynyt. Päätin kokeillä popcornien maustamista parmesanraasteella. Jenkeissä tämä ei ole tuntematon herkku. Googlettamalla löytyi montakin ohjetta, niissä parmesanin lisäksi popcornit maustettiin voisulalla. Itsestäni juusto-voi yhdistelmä kuulosti liian raskaalta.

öljyä
(popcorn)maissijyviä
suolaa
parmesanraastetta (n.4rkl)

Laita kattilan (3l) pohjalle öljyä niin, että pohja peittyy. Lisää kattilaan muutama jyvä. Laita kansi päälle ja nosta kattila hellalle. Kun jyvät poksahtavat nosta kansi ja kaada jyviä kattilaan niin, että pohja peittyy kunnolla. Kuumenna kansi päällä välillä reilusti ravistaen muutama minuutti. Ripottele sekaan heti suola ja parmesan. Parmesan täytyy lisätä heti joukkoon, jos popcornit ehtivät jäähtyä juusto ei enää tartu. Kaada tarjoilu kulhoon.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...