sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Tuplasuklaa cookiet


Helppo ja herkullinen resepti, jonka muokkasin tästä hesarin ohjeesta.

200 g voita
1 1/2 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl kaurahiutaleita
100 g tummaasuklaata
70g valkosuklaata
1 dl saksanpähkinöitä
4 rkl kuivattuja karpaloita
 

Ota ainekset hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Leikkaa suklaat ja saksanpähkinät karkeaksi rouheeksi. Vaahdota pehmeä voi, sokeri, fariinisokeri ja suola. Lisää muna hyvin sekoittaen. Sekoita ensin vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään, lisää sekaan kaurahiutaleet, suklaa, pähkinät ja karpalot. Yhdistä ne voi-sokeri-munavaahdon kanssa. Laita taikina lepäämään jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja lado ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pikkuleivät leviävät, joten jätä reilusti tilaa ympärille. Itse paistoin 3erässä. Paista keksejä 200 asteessa 10–15 minuuttia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...