lauantai 10. joulukuuta 2011

Poronpotkapata


n.800g poronpotka paloja
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
3 porkkanaa
200g palsternakkaa
200g selleriä
n. 8dl riistalientä(2 rkl riistafondia ja vettä)
70g tomaattisosetta
laakerinlehti
8 katajanmarjaa
kuivattua timjamia ja rosmariinia
mustapippuria (ja suolaa)

Kuori ja kuutioi sipulit sekä juurejkset. Kuullota sipulit öljyssä pannulla ja lisää pataan. Kuullota myös juurekset erissä. Lisää pannulle voita ja öljyä ruskista potkat ja lisää pataan. Lisää mausteet pataan. Katajanmarjoja kannattaa käyttää morttelissa. Kaada liemi ja tomaattisose pannulle, kuumenna kiehuvaksi. Kaada pataan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Anna hautua liedellä miedolla lämmöllä 2,5-3h.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...