Tämä ruoka kuuluu taas siihen kategoriaan ettei näytä kovinkaan kauniilta, mutta maistuu sitäkin paremmalta. Törmäsin kaupassa uuteen (ainakin minulle) fondiin Bongin Paahdettuun salottisipuliin ja se oli heti saatava. Tässä ensimmäinen kokeilu kyseisellä fondilla.
6:lle
6-7 broilerin rintafilettä (n.700g)
oliiviöljyä paistamiseen
1 iso sipuli
1 iso punasilpuli
2 valkosipulinkynttä
4 dl vettä ja 1,5rkl paahdettu salottisipulifondia
n. 1tl timjamia
mustapippuria myllystä (suolaa)
10 aurinkokuivattua tomaattia
150g ranskankermaa
Kuumanna öljy pannussa. Viipaloi sipulit ja hienonna valkosipuli. Kuullota öljyssä pehmeiksi. Nosta pois pannulta. Paista broilerinfileet kullanruskeiksi. Lisää sipulit takaisin pannuun ja lisää vesi ja fondi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää mausteet ja anna fileiden hautua miedolla lämmöllä kypsiksi. Nosta fileet pois ja lisää suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit. Keitä kastiketta kasaan. Lisää ranskankerma ja nosta broilerit takaisin. Kuumenna ja tarjoile.
Meillä tämä ruoka nautittiin valkosipuliperunoiden ja keitetyn parsakaalin kera.
Moi, sinulla on kiva blogi! Tämä resepti kuulostaa hyvältä, laitan itsekin usein kananlihaa muttan en koskaan kokeillut tätä reseptiä :)
VastaaPoistaKiitos kovasti! Omia suosikkejani jostain syystä kastikkeet, joissa ranskankermaa.
VastaaPoista