keskiviikko 11. tammikuuta 2012
Juuri kokeilun 2.päivä
Aamulla odotti keittiössä tälläinen näky. Vehnäjuuren purkki oli kuin olikin aivan liian pieni. Yllättävän reippaasti on juuri lähtenyt käymään. Siirsin juuren suurempaan lasipurkkiin ja sekoitin sen sekä ruisjuuren kunnolla. Ruisjuurenkin purkki taitaa jäädä pieneksi saa nähdä onko se vuorostaan pöydällä huomen aamulla.
Olen pitänyt purkkeja vesihauteessa, kuten ohjeessa ehdotettiin koska meillä näin talvella keittiössä 19-20 astetta ja ohjeen mukaan 25-30 on optimi lämpötila juurelle. Hanasta olen vain laskenut lämmintä vettä muovirasiaan, johon olen purkit laittanut. Veden olen muutamaan kertaan päivässä vaihtanut. Juuren aloitus löytyy täältä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti