perjantai 6. tammikuuta 2012

Sukellusvene projekti


Esikoinen on suuri Oktonautti fani ja niinpä aloimme muokkaamaan hänen puoliparvensa alle Oktopodia eli sukellusvenettä. Sänky on Ikean Kura, jonka alle jää matala leikkitila (korkeus 116). Projekti aloitettiin merenalaisen maiseman luomisella. Sängyn yläreunaan kiinnitettiin verhokisko, johon ryhdyin ideoimaan merimaisema verhoa. Kuvan on todella huono, mutta paras monesta. Kangas on niin kiiltävää ettei kuvaaminen oikein onnistunut.

Verhokangas on Ikean valmisverho Sarita. Merilevä on leikattu Ikean Flyn Lill paneeliverhosta. Tulostin netistä kaloja, kilpikonnia, korallia, merihevosia jne. kalvolle. Leikkasin kalan ja muut irti kalvosta, reittimellä tein ripustus reiän. Levän kiinnitein muutamalla pistolla verhon ylänurkkaan. Kalan ja muut merenelävät ripustin erikorkeuksille siiman avulla. Siimaan tei lenkin, jonka ompelin yläreunaan kiinni. Jos verhon olisi jättänyt näin ei olisi mennyt hetki kuin se olisi leikeissä mennyt rikki. Joten ompelin alareunan kiinni yläreunaan ja sivureunat kiinni. Koristeet (levät ja merenelävät) jäivät ikään kuin pussin sisälle.

Seuraavaksi pitäisi varmaan kehitellä sukellusveneen ikkunat ja ohjauskonsi täytyy tietysti myös olla :). Lapsi varmaan tyytyisi pelkkään meriverhoon (sen verran onnellinen poika meni nukkumaan), mutta äidillä taitaa mopo lähteä lapasesta...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...