tiistai 8. toukokuuta 2012
Inkivääribroileria
Grillikausi pitäisi avata ja tämän marinadin mietin valmiiksi broilerille tai possulle. Idea vaikuttikin niin herkulliselta, että sitä piti heti päästä kokeilemaan vaikka ilman grilliä. Parilapannu toimi siis tänään grillin korvaajana, mutta täytyy ehdottomasti kokeilla tätä tajuttoman herkullista marinadia myös oikeasti grillatessa.
Inkiväärimarinadi:
3 rkl soijaa
3 rkl sherryviinietikkaa
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl fariinisokeria
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
Sekoita aineet hyvin yhteen, niin että sokeri sulaa joukkoon. Marinoi broilerin tai possun pihvejä muutama tunti ja paista tai grillaa. En tiedä tuleeko liian vahva maku jos marinoi yön yli, ainahan sitä voi kokeilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti