keskiviikko 30. toukokuuta 2012
Mökkiläisen helppo perunasalaatti
Mökillä ainakin minä haluan nauttia täysillä merestä enkä viettää turhan paljon aikaa keittiössä. Niimpä keitin kerralla paljon perunoita. Ne jotka jäivät yli pääsivät jäähdyttyään perunasalaattiin. Tiskauksen määräkin minimoitiin ja perunasalaatti valmistettiin keitinkattilaan ;). Tarkkoja määriä ei kyllä tähän jämäsalaattiin ole.
keitettyjä uusia perunoita
1/2 sitruunan mehu
oliiviöljyä
suolaa, pippuria
1-2 valkosipulinkynttä
kevätsipulia
aurinkokuivattuja tomaatteja (halutessasi myös öljyä voi lisätä salaattiin)
kalamata oliiveja
tuoretta basilikaa
Viipaloi perunat kattilaan/kulhoon. Lisää sitruunanmehu ja sopivasti öljyä. Lisää mausteet. Pilko kevätsipulit ja aurinkokuivatut tomaatit, sekoita joukkoon. Valuta oliivit ja lisää salaattiin. Anna maustua seuraavaan päivään. Lisää tuoretta basilikaa juuri ennen tarjoilua.
Tilaa:
Lähetä kommentteja
(
Atom
)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti