torstai 3. kesäkuuta 2010

Pekonisalaatti

1 pkt pekonia (140g)
4 kananmunaa keitettynä
1 pussi jääsalaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 pieni kurkku
parmesan lastuja oman maun mukaan

Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl punaviinietikkaa
1 tl hunaja dijonsinappia
suolaa ja pippuria

Laita pekonit kylmään pannuun ja paista kypsiksi.
Laita valumaan talouspaperin päälle.
Huuhtele salaatti ja valuta hyvin.
Puolita tomaatit ja kuutioi kurkku.
Sekoita tomaatit, kurkku ja salaatti.
Lisää pekoni palasina ja parmesan lastut.
Sekoita hiukan.
Lohko munat neljään osaan ja asettele päälle.
Sekoita kastikken aineet ja kaada salaattiin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...