lauantai 24. heinäkuuta 2010

Feta-jauheliha vuoka


700g jauhelihaa
3 uutta sipulia viipaleina
1 pun.paprika paloiteltuna
1 kesäkurpitsa viipaleina
5 tomaattia viipaleina
400g fetaa paksuina viipaleina
oliiviöljyä
oreganoa
paprikamaustetta
suolaa
pippuria



Ruskista jauheliha ja mausta pippurilla, suolalla, oreganolla ja paprikalla. Voitele uunivuoka oliiviöljyllä. Kaada jauheliha pohjalle ja levitä tasaiseksi. Lado kasviksia päälle ja laita aina välillä pippuria ja oreganoa väliin. Kaada reilusti (n. 1/2 dl) oliiviöljyä kasvisten päälle. Asettele feta siivut kasvisten päälle. Ripottele oreganoa pinnalle ja lisää myös oliiviöljyä. Paista uunissa keskitasolla  175C 44-60min.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...