sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Naudan sisäfile

n. 1kg (kokonainen) naudan sisäfilettä
öljyä
suolaa ja mustapippuria

Hiero suolaa, pippuria ja hieman öljyä fileen pintaan.
Ruskista fileen pinta kauttaaltaan grillissä kovalla lämmöllä.
Siirrä filee 150 C uuniin ja ota pois kun sisälämpötila on 55.
Anna vetäytyä hetki (15min) ja leikkaa annospaloiksi.

2 kommenttia :

  1. kallista mutta niin hyvää! tämä tehty muutamaan otteeseen. Henkilökohtaisesti digaan jopa enemmän sisäfileestä uunissa kun pannulla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kallista on, muttaa onneksi silloin tällöin voi herkutella :D. Itse tykkään myös miltei enemmän uunissa loppuun kypsennetystä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...