Tänään alkoi ilmeisesti kevään odotus kun oli aivan pakko saada ruoaksi kesällä usein laittamaani couscous salaatti. Tämä valmistui periaatteella mitä kaapista löytyy. Erittäin maittavaa tuli ja sen takia päätin laittaa tänne ylös.
4-6:lle
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
öljyä, nokare voita
1 tl kurkumaa
200g herne-maissi-paprikaa
5 dl vettä
2 rkl kanafondia
1 kurkku
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 vihreä paprika
1/4 vesimeloni
purkki vihreitä oliiveja
3 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
450g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
turkkilaista jogurttia pinnalle
Kuutioi sipuli ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy ja voi kattilassa. Lisää kurkuma ja sipulit, ruskista. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää fondi ja herne-maissi-paprika. Keitä pakkauksen vaatima aika. Nosta kattila liedeltä. Lisää couscous ja sekoita hyvin. Laita kansi päälle ja anna hautua pakkauksen vaatima aika. Kuutioi kurkku, paprika ja vesimeloni. Leikkaa tomaatit 4 lohkoksi. Ruskista broilerinsuikaleet. Sekoita couscous kuohkeaksi haarukalla ja kumoa salaattikulhoon. Sekoita öljy ja viinietikka joukkoon. Lisää vihannekset, vesimeloni, broileri ja oliivit joukkoon, sekoita. Tarjoile turkkilaisen jogurtin kanssa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti