Banaanikakku:
4 dl jauhoja
1/2 dl kookoshiutaleita
1 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl suolaa
150 g sulatettua voita
2 dl piimää
2 munaa
4 kypsää banaania
1 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl suolaa
150 g sulatettua voita
2 dl piimää
2 munaa
4 kypsää banaania
Kuorrute:
50 g voita
4 rkl kahvia
3 dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
4 rkl kahvia
3 dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
Sekoita sokerit ja kaakaojauhe. Siivilöi seos jos siinä on paakkuja. Sekoita kahvijoukkoon ja viimeiseksi voi. Levitä jäähtyneen kakun pintaan ja anna kuorrutteen kovettua jääkaapissa n. 15min. Suosittelisin puolittamaan kuorrute reseptin, jos ei pidä todella makeasta kakusta.
Onpa hyvän kuuloinen ohje ja herkun näköinen kakku!
VastaaPoistaSuosittelen :)
VastaaPoista