n. 500g lenkkiä
1 iso sipuli tai 2 pientä
2 valkosipulinkynttä
500g tomaattimurskaa
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl (savu)paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
suolaa
1 rkl kasvisfondia
1/2 dl vettä
(porkkanaa/paprikaa/ kesäkurpitsaa kuutioituna)
1dl juustoraastetta
Kuutioi sipuli ja hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista sipulit (ja paista hetki porkkanaa/paprikaa/kesäkurpitsaa). Lisää tomaattimurska ja vesi. Lisää myös mausteet anna kiehua muutama minuutti. Viipaloi lenkki ja öljyä uunivuoka. Kaada tomaattiseos uunivuokaan ja asettele lenkki viipaleet päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Paista uunissa 200C n.15-20 min kunnes juusto on kullanruskeaa.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti