perjantai 28. tammikuuta 2011

Kana-herkkusienipasta paahdetun valkosipuliöljyn ja parsakaalin kera

Tulipas nimihirviö :). Tähän lopputulokseen päädyttiin kun kauppakassiin eksyi kaupasta kaikkea mikä tällä hetkellä maistuu minusta todella hyvältä. Lopputulos oli oikein onnistunut ja paahdetusta valkosipuliöljystä tuli uusi suosikkini.

6-8:lle
2 sipulia kuutioituna
600g broilerinsuikaleita
200g herkkusieniä
3 dl kanalientä
1 tl kuivattua rakuunaa
mustapippuria myllystä
(suolaa)
200g ranskankermaa
Lisäksi:
spagettia
2 parsakaalta 
1 kokonainen valkosipuli
merisuolaa
oliiviöljyä

Aloita valkosipuliöljystä. Puolita valkosipuli ja paahda 225C 15-20min. Anna jäähtyä hetki ja purista kynnet mortteliin. Lisää mortteliin muutama merisuolakide ja oliiviöljyä. Koita saada mahdollisimman tasaista tahnaa.

Kuutioi sipulit ja kuumenna öljy pannussa. Huuhtele sienet hyvin ja viipaloi. Ruskista sipulit ja broilerisuikaleet. Lisää sienet ja paista hetki. Lisää liemi ja mausta rakuunalla sekä mustapippurilla. Anna kiehua pastan keittämisen ajan. Lisää ranskankerma ja kuumenna. Suurusta halutessasi maizenalla.  Tarjoa spagetin, valkosipuliöljyn ja keitetyn parsakaalin kera.

1 kommentti :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...