Tämä kakku on yhdistelmä hs:n ruoka osion eri suklaakakuista. Hyvää tuli näinkin :).
Pohja:
250g voita
2 dl sokeria
3munaa
4 dl vehnäjauhoja
4 rkl kaakaota
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
2 rkl rommia, konjakkia tai brandya
3/4 dl vahvaa kahvia
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat vähitellen. Sekoita kuivat aineet ja lisää vähitellen. Lisää rommi ja kahvi. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada jauhotettuun vuokaan. Paista 175C kunnes kakku on kypsä. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista. Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan. Kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla tai vesirommi seoksella.
Täyte:
250g Fazerin leivontasuklaata
200g ranskankermaa
(aprikoosi)hilloa
Kiehauta ranskankerma kattilassa. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa sulaa. Kaada seos kulhoon jäähtymään. Levitä pohjalle hilloa ja sitten jäähtynyttä suklaatahnaa. Levitä hilloa myös kakun päälle ja kuorruta suklaatahnalla. Anna jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti