torstai 18. lokakuuta 2012

To do -lista ja pieni tauko


Aloitetaan nyt vaikka sillä tauolla. Kyseessä ei ole suunniteltu bloggaus tauko, vaan pakotettu tauko. Kameraa ei nimittäin löydy mistään, ei sitten mistään! Meidän huushollissa on muitakin tavaroita kadonnut käsittämättömästi viimeaikoina ja todennäköisin "syyllinen" on neiti C 1,5v. Kuulustelut eivät oikein tuottaneet tulosta. Vastaus kysymykseen missä äidin kamera on oli: Heppa ihahaa ihahaa :D. Ei siis oikein auttanut etsintää.

Osa kadonneista tavaroista on löytynyt vessanpöntöstä, mutta ainakin toistaiseksi olen sitä mieltä ettei ole mitenkään mahdollista mahduttaa sinne kameraa... Mutta etsinnät jatkuvat kuumeisesti ja palaan asiaan kun kamera löytyy. Yksi resepti onneksi vielä bloggaamalla. Äitinä jään sitten vielä miettimään oliko tämä sanaton protesti äidin harrastusta vastaan ;D.

Mutta sitten se todo -lista, eli sain RouvaRaadelmalta haasteen listata 8 kohdan to do -listan liittyen ruokaan. Kiitos haasteesta! Olen huono pistämään näitä eteenpäin, joten halukkaat bloggaajat voivat ottaa tästä haasteesta kopin ja jakaa meille muille oman to do -listansa.

1. Vuokrata villa Italiasta muutamaksi viikoksi ja asua keittiössä ;D

2. Saada remontti valmiiksi ja päästä kokkaamaan uuten itse suunniteltuun keittiöön

3. Koittaa saada pelottavat uppomunat onnistumaan

4. Valmistaa kokonainen hanhi ja ankka

5. Tutustua tarkemmin villiyrtteihin

6. Sisäelimiä kehiin. Maksaa lukuunottamatta ei ole ikinä tullut edes kokeiltua valmistaa.

7. Rouva Raadelmasta oli listannut maksapateen listaansa ja sama tulee ehdottomasti myös omalleni

8. Harkita vara kameran hankintaa...

Peukut pystyyn, että kamera löytyy pian.


8 kommenttia :

 1. Tsemppi, kyllä se vielä löytyy! ;) Tämä oli hauska haaste. Mietin parhaillaan kuumeisesti omaa listaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän on vähän kuin aarteen etsintää ;D, kartta valitettavasti puuttuu. Lista tuli yllättävän helposti, mutta heti julkaistua tuli 101 asiaa mieleen :D

   Poista
 2. Löytyy se, ihan varmasti. Ja onneksi sen suuremmasta blogitauosta ei ollut kyse. Ihana listaus, minäkin haluaisin Italiaan, mutta ottaisin mielellään jonkun paikallisen asumaan sinne keittiöön puolestani ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuli se mieleen juuri kun olin postauksen julkaissut :D. Vieläkään ei löytynyt, mutta huomenna jatketaan...

   Poista
 3. Ihana to-do-lista! Itse olen täysin varma, että kodeissa on avaruuden mustaan aukkoon rinnastettavia paikkoja, joihin katoavat niin kamerat kuin kengätkin. Ja sukat. Ja paljon muuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä olisi sinunkin lista sopinut itselleni ihan sellaisenaan :D. Mustia aukkoja taitaa meidän taloudesta löytyä aika monta, sen verran paljon tavaraa hukassa...

   Poista
 4. Ykkönen ja nelonen voisi löytyä myös omalta listalta. Ankkaa tai hanhea voisikin muuten harkita jouluksi. Tsemppiä aarteen etsintään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin herättää henkiin vanhan perinteen Martinpäivän hanhi, jos jostain löydän silloin inhimilliseen hintaan.
   Uusi kamera meni jo tilaukseen ;D. Asiaa oli jo pidempää tullut jahkailtua ja nyt sitten vihdoin ja viimein tilattua Joulupukin avustuksella.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...