lauantai 2. lokakuuta 2010

Kirstin juustotorttu

Rakastin lapsena tätä juustotorttua, jota isotätini teki joka kerta kun olimme kylässä. Nyt tein sitä ensimmäistä kertaa itse ja kyllä oli niin hyvää. Painonvartijoiden suosikki tämä tosin ei ole :).

Pohja:
150g voita
2 1/4dl vehnäjauhoja
1 1/2dl emmentalraastetta
3/4dl vettä

Nypi ainekset tasaiseksi taikinaksi. Painele voideltuun piirakkavuokaan ja pistele haarukalla. Paista 225C 10min.

Täyte:
2 munaa
2dl kermaa
4dl emmentalraastetta
1 rkl vehnäjauhoja
1/2tl paprikajauhetta
suolaa

Sekoita täyteaineet keskenään ja kaada tasaisesti vuokaan. Paista 225C n.15min.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...