perjantai 26. marraskuuta 2010

Sinappinen broilerikastike ja rakuuna porkkanat

Ruoan ulkonäkö ei ole kovin erikoinen, mutta maku sitäkin parempi.
Tästä taitaa tulla meidän perheen kestosuosikki :).

300g maustamattomia broilerinsuikaleita
1 sipuli kuutioituna
1 rkl kanafondia
1 1/2 dl vettä
2 tl kokojyvä sinappia
2 tl hunajaa
mustapippuria myllystä
200g 18% ranskankermaa

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää suikaleet.
Ruskista suikaleet.
Lisää fondi ja vesi, anna kiehahtaa.
Lisää sinappi, hunaja ja mustapippuri.
Anna kiehua hiljalleen 10min.
Lisää ranskankerma, sekoita hyvin ja kuumenna.
Tarjoa riisin ja rakuuna porkkanoiden kanssa.

Rakuuna porkkanat:
200g pakastepussi pikkuporkkanoita
1tl voita
1/2tl kuivattua rakuunaa
Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
Kaada vedet pois.
Lisää voi ja rakuuna.
Sekoita hyvin.

2 kommenttia :

  1. Mikä ihana kuva ja slurpsista voisin syödä vaikka heti koko annoksen noita rakuuna porkkanoita olen himoinnut tehdä vaikka kuinka monta kertaa ja aina unohdan.

    VastaaPoista
  2. Oli sen verran hyvää, että täytyy varmaan tehdä molemmista tupla annokset seuraavalla kerralla. Lapsilla meinasi tulla porkkanoista tappelu :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...