lauantai 27. marraskuuta 2010

Hunajainen sinappi-kinkku

Tässä hieman erilainen joulukinkku. Maku oli erinomainen!
2 kg tuoresuolattu viljapossun kinkku (ei pakaste)
3 rkl kokojyväsinappia
3 rkl hunajaa
1,5dl vettä

Ota kinkku 2 tuntia ennen huoneen lämpöön. Poista verkko. Lämmitä uuni 125C. Sekoita hunaja ja sinappi. Voitele kinkku kauttaaltaan seoksella. laita kinkku uunivuokaan ja kaada vesi vuoan pohjalle. Paista kinkkua välillä vuoan liemellä valellen kunnes sisälämpötila on 75C. Nosta uunin lämpötila 175C ja paista kunnes sisälämpötila on 80. Nousta kinkku leikkuulaudalle ja anna vetäytyä vähintään 20min. Leikkaa siivuiksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...