maanantai 8. marraskuuta 2010

Sitruuna-Broileri


1 kokonainen maustamaton kariniemen broileri
1/2 ruukku timjamia
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1/2 sitruuna (luomu)
1-2rkl hunajaa
sormisuolaa ja mustapippuria myllystä
2 rkl oliiviöljyä
 1/2 sitruuna lohkoina
1/2 ruukku timjamia

Huuhtele ja hienonna timjamia hieman. Pese sitruuna hyvin ja raasta 1/2 sitruunan kuori.
Aseta kana öljyttyyn uunivuokaan. Hiero suola, pippuri, timjami, hunaja, öljy ja valkosipuli broilerin pintaan.
Työnnä mausteseosta myös nahan alle. Työnnä sitruunanlohkot ja timjami kanan sisälle. Paista 175C n. 1 1/2h tai kunnes sisälämpötila 75C.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...