tiistai 11. tammikuuta 2011

Keltainen siskonmakkarakeitto

 Tämä ohje on muokattu hs:n reseptistä.
1/2 kg porkkanoita
pala lanttua (300g)
2 isoa sipulia
3 valkosipulin kynttä
2 rkl öljyä
1 rkl Rajah currytahnaa
1,5l kasvis- tai kanalientä
mustapippuria myllystä
laakerinlehti
200g sulatejuustoa
1 pkt siskonmakkaroita
(persilijaa)

Kuori ja raasta juurekset. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää tahna (tulee aika mausteista käytä vähemmän tahnaa esim. pari tl jos et tykkää tulisesta ruoasta). Paista hetki sekoittaen.  Lisää sipulit ja paista hetki. Lisää loput kasvikset ja paista muutama min ja lisää tarvittaessa öljyä. Lisää liemi ja mausteet. Anna kiehua 10 min. Lisää sulatejuusto ja sekoita kunnes liennut keittoon. Lisää siskonmakkarat ja keitä 10 min. Lisää halutessasi persilijaa ja tarjoile.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...