perjantai 3. kesäkuuta 2011

Täytetyt pinaattiletut

Letut:
2 munaa
5 dl maitoa
suolaa, mustapippuria
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
150 pakaste pinaattia sulatettuna
1 rkl öljyä
voita paistamiseen

Vatkaa munat rikki, lisää maito. Lisää mausteet. Lisää jauhot vähitellen vatkaten. Vatkaa sulatettu pinaatti joukkoon ja lisää öljy. Anna taikinan seistä 30min. Paista letut voissa. Itse paistoin ohukaispannulla.

Fetatäyte:
200g turkkilaistajogurttia 
100g fetaa (salaattijuustoa)
1/2 kurkku raastettuna ja valutettuna
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikka (tai sitruunamehua)
suolaa, mustapippuria
ruohosipulia silputtuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna maustua muutama tunti jääkaapissa. Levitä täyte letuille ja kääri rullalle. Tarjoa kylmänä tai kuumana.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...