perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kirsikoita, chevreä ja pistaaseja


Kirsikat, chevre ja pistaasit ovat suurta herkkuani ja olihan se kokeiltava sopivatko yhteen. Onneksi tuli kokeiltua, niin hyvin tämä yhdistelmä toimi! Salaatti kruunattiin lempisalaatinkastikkeella eli balsamico-hunaja. Salaattia oli todella iso vadillinen, mutta jonnekin se vain katosi ;D.

Hyvää Juhannusta!

Kirsikkasalaatti:
reilu vadillinen omaan maan salaatteja
500g kirsikoita
200g chevreä
2 dl kuorittuja pistaaseja
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamicoa
2 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria

Huuhtele salaatit ja linkoa erissä salaattilingossa kuivaksi, revi salaatit vadille. Huuhtele kirsikat, puolita ja poista kivi, lisää salaattiin. Murustele chevre joukkoon. Lisää pistaasit ja sekoita varovasti. Valmista kastike sekoittamalla ainekset hyvin keskenään. Ripottele kastike salaatin pinnalle.

2 kommenttia :

  1. Voin hyvin kuvitella, että toimii. Vuohenjuuston kanssa sopii hyvin jokin makea ja pähkinöistä saa hyvää purutuntumaa.:) Makeat, tuoreet kirsikat on hyviä. Meillä ne menivät nyt sangrian joukossa, mutta pitää ostaa taas kohta lisää.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikoita on pian saatava lisää, täytyy miettiä ensin jotain kivaa mihin käyttää. Vuohenjuusto ja kirsikat oli kyllä tyrmäävän hyvä pari :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...