lauantai 10. marraskuuta 2012

Päiväretki Hämeenlinnaan


Sairasloma saattaa käydä tylsäksi ja neljän seinän sisällä alkaa ahdistaa ja kun mies viettää "kesä"lomaa piti keksiä jotain mukavaa ja rauhallista tekemistä. Onneksi läheltä löytyy paljon kiinnostavia päiväretki kohteita tunnin ajomatkan säteellä. Kun perheestä löytyy Ritari 5v ja Prinsessa 3v, joka suostuu käyttämään vain mekkoja valikoitui Hämeenlinna vaivattomasti retki kohteeksi. Hämeenlinna sopii hyvin lapsiperheille, sillä museossa ei juurikaan ole esineistöä näytillä, joten nuorimmainen 1,5v sai rauhassa juoksennella ympäriinsä. Ajankohta vierailulle oli myös hyvä, sillä saimme rauhassa keskenämme tutustua linnaan.


Holvikaaret ihastuttivat erityisesti minua, mutta ei kuulemma ole toivoakaan saada vastaavia raksalle ;D. Lapset nauttivat salakäytävistä ja linna oli muutenkin heistä ihanan jännittävä. Äiti sai tosin moitteet siitä, että ritari ja prinsessa varusteita ei oltu puettu päälle. Alueelta löytyy runsaasti myös muita museoita, mutta pienille lapsille linnan tutkiminen riitti.


Maisemat olivat todella kauniita ja kameran kanssa olisi mielellään jäänyt leikkimään muutamaksi toviksi, mutta kolmen koplan kanssa se ei nyt vaan onnistu :D.  Retki reportaasista puuttuu nyt valitettavasti ravintola arvio. Lapsilla iski sattumoisin armoton pissahätä sopivasti juuri mäkkärin kohdalla, joten lopputuloksen voi arvata...

 

 Ja saatatte arvata, että sairaslomalla on edelleen tylsää kun on kuvankäsittelyohjelmalla tullut leikittyä :D.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...