tiistai 11. maaliskuuta 2014

Raksalla tapahtuu: Kylpyhuone ja pikkuvessan remontti edistyy

Bloggaaminen on jäänyt hiukan vähemmälle kun kiireitä riittää vaikka muille jakaa. Ruokapöydässä on oikeastaan näkynyt vain niitä arjen tuttuja helppoja ja nopeita. Otin kuitenkin kameran mukaan raksalle, tosin jalustan kanssa en jaksanut kuvata, joten kuvat eivät nyt sieltä parhaimmasta päästä ole. Tässä kuitenkin tilannepäivitystä kylpyhuoneen ja pikkuvessan remontin etenemisestä. Aikaisemmat postaukset kylpyhuoneen remontoinnista ja pikkuvessan remontoinnista löytyvät linkkien takaa.
 
kylpyhuone remontti

Kaikki kylpyhuoneen kalusteet lukuunottamatta yhtä kaappia ovat nyt paikallaan. Erityisen ihastunut olen huurteiseen suihkuseinään. Aiemmin kerroin voittaneeni lahjakortin IDOn järjestämässä kilpailussa. Lahjakortilla hankimme kuvissa näkyvät suihkuseinän, peilikaapin ja wc-istuimen. Lisäksi paketissa odottaa vielä yksi korkea kaappi paikoilleen laittoa.


Altaan ja allaskaapin löysimme Starkilta jo aikoja sitten. Allas on tarpeeksi iso, jotta sen ääreen mahtuu koko viisihenkinen perhe pesemään hampaita.

musta sauna

Saunassakin on jo kiuas asennettuna, enää puuttuu siis lauteet, lamput ja ovi niin päästään saunomaan. Pikkuvessakin on edistynyt eli panelointi on paikoillaan ja myös taso. Harkinnassa on vielä millä aineella allastaso käsitellään eli vinkkejä otetaan mielellään vastaan. Allastason alle tulee vielä hyllyjä ja hyllyjen eteen verho. Tapetinkin voisi jo pikkuhiljaa käydä ostamassa värisilmästä, kyseessähän on Boråstapeterin Flasterbo mallistosta tapetti 1425.

On ollut todella jännittävää nähdä itse suunnittelemieni kylpyhuoneen ja pikkuvessan valmistuvan. Tähän asti olen ollut todella tyyväinen ja voi jo ehkä huokaista helpotuksesta ettei amatöörin tekemillä suunnitelmilla menty metsään.

pikkuvessan remontti

Kylpyhuoneen ja pikkuvessan remonttia on voinut seurata myös blogin instagramissa, twitterissä ja facebookissa eli äkkiä sinne kurkkimaan. Eniten kuvia remontin etenemisestä on tainnut olla instagramissa. Blogin facebook -sivujen kautta pääsee myös kätevästi seuraamaan instagram, twitter ja pinterest julkaisuja, jos et omista kyseisiä tilejä.

4 kommenttia :

 1. Tosi hieno! Sopii hyvin yhteen nuo kaakelit. Täälläkin alkaa pian rakennushommat ja samoissa väreissä täälläkin mennään :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Varsinkin tuon pikkuvessan valmistumista odotan. Siitä tulee tosi nätti.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Alkaa remppa olla siinä vaiheessa ettei muuta malttaisi tehdä kun vihdoin ja viimein alkaa pinnat valmistua. Huomenissa pitäisi prinsessojen pinkin seinän olla valmis ja neitien riemu rajaton.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...