sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Viini ja Pop Up vinkki lomalta


Mökkilomalla nautimme tätä omasta mielestäni hinta-laatu suhteeltaan erinomaista viiniä. En todellakaan pidä itseäni minkään sortin asiantuntijana päinvastoin, mutta tällä kertaa uskallan kuitenkin suositella viiniä myös muille. Kysessä on italialainen Solo Passione Rosso Veronese (9,99€).

Mökkikunnan pienessä alkossa sai äärettömän hyvää ja kiireetöntä palvelua. Kassalla vielä neuvottiin antaa viinin hengittää tavallista pidempään ja hyvä neuvo olikin.


Toisena vinkkinä muille, jotka viettävät lomaansa hiukan myöhemmin tänä kesänä saaristossa ja mökki sapuskat alkavat jossain vaiheessa kyllästyttää. Kustavin Kipinään avataan Pop Up -ravintola 19.7.–5.8.2012. Saariston herkuista kolmen viikon aikana loihtivat ruokaa Per-Erik Silver, Pekka Terävä ja Erik Mansikka. Tarkempaa tietoa en netistä vielä löytänyt, mutta tässä linkki artikkeliin. Paikan päällä oli isot mainokset jo näkyvissä.
2 kommenttia :

  1. Kiitos pop up-vinkistä. Olen kotoisin noiltaseuduin, joten voi jopa olla että olisimme hollilla...Ellei liput sitten mene heti.

    VastaaPoista
  2. Itseä harmitti meille väärä ajankohta, että ajattelin pistää tietoa eteenpäin muille. Toivottavasti pääsette voi tosin olla aika suosittu.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...