sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kasvihuone kuulumiset


Kasvihuoneessa rehottaa ja satoa näyttäisi olevan tulossa. Kastelukannuja on tullut nosteltua jo niin paljon, että käy hyötyliikunnasta. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se nyt menikään :).


Talossa taitaa olla akkavalta, kun linnunpönttöstäkin tuli pinkki ;D.

10 kommenttia :

 1. Oi,miten komea sato. Erityisesti ihastelin munakoisoja. Meillä on ensimmäistä kesää tomaatteja parvekkeella ja kovasti odottelen niiden kypsymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin ihan varma ettei munakoisoista satoa tule. Kaksi tainta ostin ja yhden sain anopilta. Ostetuissa taimissa on jo munakoison alkukja ja anopila saatu kukkii vasta. Mutta niinhän se usein menee itse kasvatettujen taimien ja ostettujen kanssa. Meillä on tomaatit hyvin onnistunut parvekkeella.

   Poista
 2. Hyvä sato näyttää olevan tulossa.:) Meillä on yhden kerran kasvanut kasvihuoneessa munakoisoa, muttei ehtinyt sato täysikasvuiseksi kesän aikana. Kokeilu jäi siihen, vaikka voisihan tuota taas uudelleenkin yrittää, kun kesätkin ovat aina niin erilaisia. Tomaatit ja chilit on kasvaneet tänä kesänä hyvin, kasvihuone- ja avomaankurkkujen kanssa on ollut yhtä taistelua. Ennen on aina tullut kurkkua niin, ettei ole edes tiennyt mitä kaikella tekisi, nyt vaivaa härmät sun muut, ja sato jää pieneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaavalta näyttää, kop kop :D. Omat munakoison taimet ei onnistunut, mutta löysin todella hyvät taimet puutarha liikkeestä ja eivät makseneetkaan juuri mitään. Chilejä meillä ainakin tulee niin, että saa miettiä tosissaan mihin kaikki käyttää.

   Poista
 3. Onpas komeat tomaatit. Tämän vuoden lämmin kesä on ollut suotuisampi omillekin parveketomaateilleni, jotka joutuvat selviytymään ulkosalla, tosin lämpimällä länsiparvekkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeella meillä on kirsikkatomaatit onnistuneet hyvin. Nyt odotan innolla ensimmäisiä itse kasvatettuja pihvitomaatteja.

   Poista
 4. Näyttääpäs varsin komealta, meillä on muutamia tosi komeita pihvitomaatin jötkäleitä tulossa ja iso liuta kirsikkatomaattia, anoppi kasvatti hyvät alut, kesäkurpitsa kukkii parhaillaan, taidampa myös köydä ottamassa pari kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on niin lämmintä kaikki kasvaa kohisten ja hyvä pitää kameraa mukana ettei mene kaikki ohi ennen kuin ehtii räpsiä kuvia :).

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Vielä en ihan uskalla tuulettaa, pitäisi vielä kypsyä ennen kuin uskaltaa juhlia :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...