perjantai 4. heinäkuuta 2014

Miniloma Helsingissä osa2: Toscaninin aamiainen ja turistina Helsingissä

katajanokka

Miniloma Helsingissä osa1 postaus löytyy linkistä. Aamulla nukuimme pitkään Klaus K -hotellin mukavassa sängyssä. Täytyy vielä erikseen mainita hotellin rauhallisuudesta, minkään ei häirinnyt meidän unia kuten usein hotelleissa käy. Makoisien unien jälkeen lähdimme alakertaan aamiaiselle. Valittavana oli suomalainen aamiainen livingroomissa tai kesäkuussa uutena vaihtoehtona alkanut italialainen aamiainen ravintola Toscaninissä.

toscanini aamiainen

Tutuille ei tule yllätyksenä, että valitsimme Toscaninin aamiaisen ja onneksi sen valitsimmekin sillä se oli todella herkullinen. Ehdottomasti paras hotelliaamiainen pitkään aikaan eli suosittelen lämpimästi. Tarjolla oli mm. italialaisia leikkeleitä, juustoja, herkullisia leipiä ja tilauksesta valmistettiin munakkaita tai munakokkelia ja makkaroita, jotka kuuluivat aamiaisen hintaan. Lähtiessämme hotellista totesimme yhteen ääneen, että tänne tulemme toistekkin.

Huoneen luovutuksen jälkeen veimme laukut säilytykseen rautatieasemalle ja lähdimme leikkimään turisteja Helsingissä. Suuntasimme metrolla Hakaniemeen ja ruokabloggaajan kohdetta ei voi olla vaikea arvata. Kävimme siis hallissa ja muutamassa muussa kaupassa, mukaan lähti itselle tuliaisia yhden repullisen verran.


Halli- ja torikierroksen jälkeen suuntasimme rantaan. Kävelimme rantaa pitkin kohti kauppatoria ja nautimme mahtavan kesäisestä ilmasta.

tervasaari

Poikkesimme Tervasaaressa Savu -ravintolan terassilla nauttimassa virvokkeista ja ilmasta. Samalla tuli hiukan harjoiteltua kuvaamista.

tervasaari


Oli hauskaa leikkiä turistia Helsingissä ja totesimme, että on kyllä kaunis kaupunki. Aina ei siis tarvitse lähteä kauas ollakseen lomalla. Suosittelen minilomia muillekin.

halkolaituriEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...